Nyt badeværelse monteret fra top til tå

Hos Drud’s VVS i Odense N er vi eksperter i at lave badeværelser. Vi kan lave et nyt badeværelse til dig lige efter dine ønsker, og vi står for hele projektet lige fra start til slut. Derfor er alt, du skal gøre at læne dig tilbage og slappe af. Vi kører rundt på hele Fyn for at lave et nyt badeværelse i en lækker kvalitet til dig.

Du kan få et nyt badeværelse på mange måder

Badeværelset behøver ikke at udskiftes totalt, før det får mange nye positive elementer med sig. Derfor står vi også for renoveringer, stoppet afløb og meget andet i forbindelse med dit badeværelsesprojekt. Vi henvender os både til private, erhvervsfolk og boligforeninger, og vi varetager alle opgaver, store som små​

Vi kan stå for hele entreprisen og totale løsninger, hvis der er brug for det. Derfor kan du selv bestemme, hvor meget vi skal være med inde over, når du skal have nyt badeværelse.

Kontakt os i dag angående dit projekt

Du er velkommen til at ringe til os, hvis du har brug for et nyt badeværelse, en renovering eller blot har et stoppet afløb. Vi giver et uforpligtende tilbud på projektet, og vi vil gøre alt for, at du bliver tilfreds med resultat. Vi er fagligt kompetente, og vi rydder selvfølgelig op efter os, når vi er færdige. Kontakt os på 20 61 15 26.