Blikkenslager med faglig kompetence inden for mange områder

Drud’s VVS udfører alt i VVS inden for reparation, vedligehold, nybyggeri, renovering og installation af miljøvenlige VVS-løsninger. Dertil er vi en blikkenslager med stor faglig kompetence, som har udvidet sin horisont til mange andre områder. Med hovedsæde i Odense kører vi ud på hele Fyn for at hjælpe som blikkenslager.

Hurtig og effektiv service

Der er ingen begrænsninger, når det kommer til hurtig og effektiv reparation og servicering af eksisterende VVS-installationer. Det gælder både i virksomheder såvel som i private hjem. Som blikkenslager bliver der altid gjort en dyd ud af at være hurtig og effektiv, så dit problem kan blive afhjulpet hurtigst muligt.

Det kan være alt fra rørudskiftning, varmesystemer og blikarbejde til eftersyn og service. Kombineret med det høje serviceniveau, udføres alt arbejde naturligvis i højeste kvalitet.

En blikkenslager tilgængelig for alle

Repræsenterer du en ejerforening, andelsbolig- eller boligforening, kan Drud’s VVS også tilbyde ejendomsservice og serviceaftaler på yderst attraktive vilkår. Den store fleksibilitet gør, at det er svært at finde lignende service og kvalitet i Odense og på resten af Fyn. Som blikkenslager står vi til rådighed for alle, uanset om du er privatejer, erhvervsdrivende eller medlem af en boligforening.

Kontakt os allerede i dag og hør nærmere om de gode tilbud, vi tilbyder som blikkenslager.

Vi kan fanges på telefon 20 61 15 26.